ShippingWatch

Rygter om kæmpebestillinger på kinesiske supertankere

Der er nye rygter i markedet om ekstra kapacitet i tankmarkedet, som længe har været frygtet. Efter sigende har det statsejede kinesiske selskab Cosco Dalian bestilt 30 VLCC' ere på tre forskellige værfter, skriver Lloyd's List.

Tankmarkedet kan vente sig endnu flere skibe, lyder rygterne ifølge et større vestligt tankskibsmæglerhus. Det skriver Lloyd's List. 30 supertankere er på vej til tankdivisionen af den statsejede kinesiske gigant Cosco - Cosco Dalian, som er bestilt på tre værfter.

Der har tidligere været rygter om op til 80 kinesiske bestillinger på supertankere, hvor det nyeste altså er, at det drejer sig om de 30 tanksskibe til Cosco Dalian. Ifølge rygterne skulle skibene koste 90 mio. USD pr. styk og den kinesiske oliehandelsgigant Unipec, som er del af Sinopec-gruppen, har efter sigende chartret en del af de nye skibes sejladser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs