ShippingWatch

DMI: Vi tager gerne kampen op med Weathernews

DMI er parat til at tage kampen op mod konkurrenten Weathernews, der vil etablere et arktisk og skandinavisk kontor i København.

Foto: JONATHAN HAYWARD

DMI's Maritime Service har tiltro til egne evner og vil tage kampen op mod japanske Weathernews, der opretter et konkurrerende kontor for Skandinavien og Arktis inden for en måned. Det siger sektionsleder i DMI's Maritime Service, Carsten Kofoed, til ShippingWatch.

"Vi har nogle konkurrencedygtige produkter, og vi tager gerne kampen op. Vi har fokus på kvalitet og services, så jeg er helt sikker på, at vores produkter sagtens kan konkurrere med dem. Og det gør vi jo allerede, fordi arbejdet jo ikke er begrænset af, hvor man er placeret. Vi kan nå globalt, og det gør vi allerede," siger Carsten Kofoed.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs