ShippingWatch

Pres mod afskaffelse af ingeniør-ordningen øges

Et stigende antal aktører melder sig på banen for at undgå en afskaffelse af den såkaldte ingeniørordning. Det er sund fornuft, mener Maskinmestrenes Forening, der i dag havde foretræde for Folketingets Skatteudvalg.

Den kommende skattereform bør ikke indeholde en afskaffelse af den såkaldte ingeniørordning, mener Maskinmestrenes Forening. Og det er de ikke alene om, siger foreningens formand til ShippingWatch, efter han havde foretræde for Folketingets skatteudvalg onsdag.

"Vi forventer, at skattereformen bliver ændret. Det er simpelthen sund fornuft at bevare § 33A for at styrke eksporten, sikre dansk produktivitet og konkurrenceevne samt sikre danske arbejdspladser verden over. Vi har fået oplyst i dag, at presset øges yderligere fra Dansk Industri og nogle af deres medlemsvirksomheder. Så der er mange, der skriver direkte til både de skattepolitiske ordførere og de politiske ordførere, som vi også har gjort," siger Per Jørgensen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs