ShippingWatch

Kapitalfond: Olie-underleverandører er stærk investering

Der er mange muligheder i olie og gas, men ikke i shipping, vurderer kapitalfonden Maj Invest, der i foråret satte penge i Esbjerg-virksomheden SubCPartner, der er underleverandør til oliebranchen.

Foto: Ole Jørgen Bratland/Statoil

I maj kom Maj Invest ind som investor i SubCPartner, som er underleverandør til og reparatør af offshoreinstallationer for både vind og olie. Maj Invest ejer majoriteten af selskabet. Valget faldt på SubCPartner, fordi de har gode fremtidsudsigter, og fordi olie- og vindmarkedet er en god investering.

SubCPartners forretning er delt op i 40 pct. til olie- og gasdelen og 60 pct. til vind. Vinddelen, som på grund af sin grønne karakter kan betragtes som den mest fremtidsrettede del af forretningen, var vigtig for Maj Invest, men olie og gas-delen har lige så stor betydning i de kommende år og er bestemt ikke under afvikling, siger partner i Maj Invest Jan Hove Sørensen, der er bestyrelsesformand i SubCPartner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs