ShippingWatch

Fayard vinder ny ordre fra Maersk Drilling

Lige netop den nye ordre på opgradering af boreriggen Maersk Resolute er Fayard specielt glade for. "Den understreger, at det ikke var engangsforestillinger, da vi fik ordren på Mærsk Guardian i 2011 og Mærsk Giant i 2012," siger Thomas Andersen, adm. direktør og indehaver af Fayard.

Foto: Foto: Carsten Andreasen

Fayard skal opgradere endnu en Maersk jack-up borerig i september 2012 i Esbjerg. Det er boreriggen Maersk Resolute. der ejes af Maersk Drilling, som Fayard med base på Lindøværftet har kvalificeret sig til at løse renovere og ombygge af  i konkurrence med et felt af europæiske udbydere. Det oplyser Fayard i en pressemeddelelse mandag.

"Vi havde hovedentreprisen på boreriggen Mærsk Guardian i sommeren 2011 og lige nu har vi hovedentreprisen på Mærsk Giant. Vi er glade for alle ordrer, men lige netop denne er vi specielt glade for, fordi den understreger, at det ikke var engangsforestillinger, da vi fik ordren på Mærsk Guardian i 2011 og Mærsk Giant i 2012. Vi er manifesterede som en af de faste aktører på jack-up rig markedet," siger Thomas Andersen, adm. direktør og indehaver af Fayard, det tidl. Fredericia Skibsværft.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk: Situationen stabiliserer sig i Shanghai

Situationen i Shanghai er ved at stabilisere sig, og generelt fungerer havnene i Kina godt, lyder det fra Maersk. Til gengæld melder rederiet om et fortsat stort pres på europæiske havne.

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede shipping-navne er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Andreas Sohmen-Pao er blandt underviserne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs