ShippingWatch

Novozymes skrinlægger projekt om ballastvand

Projekt om enzymatisk rensning af ballastvand er skrinlagt efter manglende resultater i den indledende fase. Projektet fra Novozymes krævede en udvidelse, hvis det skulle nå sit formål. Novozymes er dermed det eneste ikke succesfulde projekt i et nyt samarbejde om ballastvandprojekter.

Foto: Hamburg Süd

Novozymes har lagt et projekt med udvikling af enzymer til rensning af ballastvand på køl. Projektet er et ud af seks projekter, som er sat i gang af samarbejdet ”Partnerskab om Ballastvand” mellem Naturstyrelsen, Miljøstyrelsen og Danmarks Rederiforening. Mens de andre fem projekter er successer, har Novozymes-projektet ikke ført til resultater, man ønsker at gå videre med i fremtiden.  Helle Simon Elbro er Business Development Manager og projektleder på Novozymes-projektet, som fik 259.200 kr. i støtte fra Miljøstyrelsen og Naturstyrelsen. Hun forklarer årsagen til, at projektet er stoppet med, at projektet ikke kunne stå alene, men ville kræve yderligere udvikling.

Drabseffekt

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs