ShippingWatch

Norske DNV øger interessen for Arktis

DNV gør med erhvervelsen af Norwegian Petro Service (NPS) sig endnu mere klar til at have aktiviteter i Arktis. NPS vil gøre DNV i stand til at arbejde i Arktis, hvor forholdene er langt vanskeligere for olie- og gasoperationer, skriver World Maritime News.

Foto: JONATHAN HAYWARD

DNVs aktiviteter får sikrere ben at stå i Arktis på med erhvervelsen af NPS, der giver DNV mulighed for eksempelvis at mindske oliespildet på opgaver, der kræver mange ressourcer. Det skriver World Maritime News.

"Både industrien og samfundet fokuserer stærkt på at reducere de miljømæssige effekter af operationer i arktiske områder som Barentshavet. DNV vil bidrage til det, og erhvervelsen af NPS er et vigtigt strategisk træk i den retning. Vi kombinerer nu DNVs miljømæssige risiko og oliespildsberedskabsanalyser med NPS'  specialeekspertise i planlægning og organisering af oliespildsberedskab. Det giver en komplet serviceportefølje til vores kunder," siger Knut Ørbeck-Nilssen, der er COO i DNVs norske, russiske og finske division.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs