ShippingWatch

Shippingbank vil udlåne 1,5 mia. euro i 2012

Tyske KfW Group er klar med lån til shippingindustrien på 1,5 mia. euro i 2012. Der er primært mulighed for nye investeringer offshore-shippingindustrien, lyder det fra långiverbestyrelsen i KfW.

KfW Group regner ikke med fremgang i shippingindustrien i 2012, men vælger alligevel at give lån for 1,5 mia. euro. Det er 0,5 mia. euro mindre end i 2011, men den tyske långiver er ikke bange for at holde et højt niveau for udlån.

”Der er masser af plads til nye forretninger, fordi vi ikke er vokset så aggressivt som mange andre i de seneste par år,” siger Christian K. Murach, der er direktør for transportfinansiering og medlem af bestyrelsen i KfW til Bloomberg.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs