ShippingWatch

Avis: Hug til Lars Thrane efter britisk opkøbsbud

Stifteren af satellitvirksomheden Thrane & Thrane, Lars Thrane, har skudt sig selv i foden med afvisningen af opkøbstilbudet fra britiske Cobham, mener Maj Invest ifølge Børsen.

Aktiechef i Maj Invest, Henrik Ekman, mener, at Thrane & Thrane stifteren Lars Thrane selv har en god del af skylden for, at opkøbstilbudet fra britiske Cobham er endt i en tilspidset situation.

Til dagbladet Børsen siger han, at "det er paradoksalt, at Thrane med sine udfald i starten af processen sandsynligvis selv har været skyld i, at det hele nu er endt med det, som han netoip ikke ønskede". I går var direktionen fra Cobham i København for at præsentere aktionærerne for købstilbudet. Til Berlingske Business har Lars Thrane tidligere sagt, at den løbende dialog med Cobham tyder på, at det britiske selskab på sigt vil lukke væsentlige dele af virksomhedens områder i Danmark ned.

"Realiteterne er, at den sidste store danske højteknologiske elektronikvirksomhed er ved at blive solgt til udlandet," siger Lars Thrane til Berlingske Business.

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs