ShippingWatch

Lille Mærsk-datter har store planer

Et solidt 2011-resultat skaber grobund for pæne forventninger i Maersk Container Industry. Nye arbejdspladser er på vej i det sønderjyske, selv om det ikke kan hamle op med jobvæksten i udlandet.

Det er ikke meget, man hører til Maersk Container Industry (MCI). Normalt er virksomheden med base i Tinglev godt gemt blandt sine storesøstre, der omfatter tunge selskaber som Maersk Line, Maersk Oil, Dansk Supermarked og APM Terminals.

Men lillesøster har faktisk noget at prale ad. På Mærsks interne karakterskala - den, der hedder afkast på den investerede kapital (ROIC) - er MCI med helt i toppen og kun overgået af guldægget Maersk Oil og Dansk Supermarked, og sidstnævnte ligger alene her, fordi man i 2011 solgte sine britiske Netto-butikker fra, ellers havde Maersk Container Industry indtaget andenpladsen i det interne kapløb med en ROIC på 33,1 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs