ShippingWatch

Norsk-canadisk samarbejde vil levere grønne løsninger til skibsfarten

Et partnerskab mellem canadiske Shift Clean Energy og Norske Stadt vil forsyne den globale shippingindustri med miljøvenlige løsninger inden for fremdrift og energilagring.

Hallvard Slettevoll, adm. direktør for Stadt Naval, sammen med grundlægger og formand for Shift Clean Energy Paul Hughes. | Foto: STADT

Vancouver-baserede Shift Clean Energy og norske Stadt har slået sig sammen for at levere fremdrifts- og energilagringsløsninger til den maritime industri og dermed give industrien bæredygtige muligheder.

Shift Clean Energy forsyner den maritime sektor med batterisystemer. Deres lithium-ion-batteri anvendes både i hybrid- og fuldt elektrisk fremdrift til ”marine-, offshore- og indlandsfarvandsformål”, hedder det i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs