ShippingWatch

Amon Maritime indgår aftale om at fremme anvendelsen af ammoniak

Amon Maritime har underskrevet en hensigtserklæring med et New York-baseret selskab om at fremskynde brugen af ammoniak i shippingindustrien.

Seonghoon Woo CEO og grundlægger af Amogy og André Risholm, grundlægger og CEO for Amon Maritime. | Foto: Amogy & Amon Maritime

Det norske selskab Amon Maritime har indgået en kommerciel aftale med New York-baserede Amogy om ”at accelerere anvendelsen af ammoniak-baserede energiløsninger med henblik på dekarboniseringen af den maritime industri,” skriver de to selskaber i en fælles meddelelse.

Amon Maritime, der ledes af André Risholm, arbejder med at kommercialisere ammoniak som brændstof til den maritime sektor og har tidligere igangsat en række projekter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs