ShippingWatch

Bunkersalget i Singapore rammer højeste niveau i syv måneder

Salget af bunker i Singapore er kravlet op på det højeste niveau i syv måneder, viser de seneste tal fra havnemyndigheden MPA.

Foto: Henning Gloystein/REUTERS / X04240

Flere skibe sejlede i juli til Singapore for at tanke brændstof, og det trækker bunkersalget i storhavnen op på det højeste niveau i syv måneder.

Singapore er verdens største bunkerhavn, og de seneste tal fra havnemyndigheden Maritime and Port Authority (MPA) viser, at bunkersalget i juli steg 10 pct. i forhold til juni, skriver Reuters.

I alt blev der solgt 4,12 mio. tons bunker i Singapore i juli, hvor hele 3.181 skibe ankom i løbet af måneden. Samtidig var bunkerpriserne også lavere i juli end i juni, viser tallene fra MPA.

Rederierne købte syv pct. mere lavsvovlsbrændstof (LSFO) i Singapore end i måneden før, mens salget omvendt er faldet med syv pct. i forhold til juli 2021.

For det gængse HSFO-brændstof med højt svovlindhold steg salget med 16 pct. sammenlignet med juni, mens tallet steg med 20 pct. i forhold til samme måned sidste år.

Ti anholdt for ulovlig handel med brændsel i Singapore

MPA suspenderer Glencore i to måneder for levering af forurenet bunkerolie

Bunker-volumen fortsætter med at falde i Singapore

Mere fra ShippingWatch

Seaspans ejer får nyt højere købstilbud

Atlas Corp., som bl.a. ejer Seaspan, verdens største ejer af containerskibe, har fået et nyt og højere købstilbud fra et køberkonsortium, der bl.a. tæller containerrederiet ONE.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs