ShippingWatch

Medie: Hempel leder efter ny medejer

Malingproducenten Hempel skal have hyret finanshuset Rothschild & Co for at få finansiel styrke til opkøb, skriver medie. Hempel afviser at kommentere forlydenderne.

Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Malingproducenten Hempel leder efter en investor, som vil være medejer af virksomheden, der er specialist i skibsmaling.

Det skriver mediet Insidebusiness. Ifølge mediet skal Hempel have hyret finanshuset Rothschild & Co samt advokathuset Gorrissen Federspiel til at stå for søgningen efter en investor, der ønsker at bliver minoritetsaktionær i malingproducenten med en ejerandel på omkring 30 pct.

Hempels mål er ifølge Insidebusiness at give virksomheden styrke til at deltage i en konsolidering af branchen via opkøb.

I oktober i fjor lancerede Hempel en vækstplan, der skulle sikre, at virksomheden får en plads i malingproducenternes globale top 10.

Vækstplan skal bringe Hempel ind i global top 10 over malingproducenter

ShippingWatch har kontaktet Hempel for en kommentar, men virksomhedens pressechef, Joanna Ashmead, meddeler, at Hempel ikke ønsker at kommentere forlydenderne.

Hempel annoncerer lån på 1,5 mia euro til bæredygtighedsmål

Hempel reorganiserer ledelsen

Vækstplan skal bringe Hempel ind i global top 10 over malingproducenter


Mere fra ShippingWatch

ECSA's nye generalsekretær balancerer på en knivsæg

ECSA’s nyudnævnte generalsekretær, Sotiris Raptis, har overtaget en organisation beskyldt af sine egne medlemmer for at være usynlig. I et interview med ShippingWatch fortæller Raptis, hvordan han vil ændre det billede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs