ShippingWatch

Domstole skal tage stilling til erstatningskrav fra kurator i OW Bunker-sag

Højesteret og Østre Landsret skal i de næste uger tage stilling til, om Altor og Deloitte skal sagsøges for helt op til 2,2 mia. kr. i efterspillet om OW Bunker, skriver Børsen.

Foto: Thomas Emil Sørensen/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Over de næste fire uger afgøres det, om Altor og Deloitte skal sagsøges for 400 mio. kr. eller 2,2 mia. kr. i efterspillet om bunkervirksomheden OW Bunkers konkurs i 2014, skriver Børsen.

Det er konkursboets kurator Søren Halling-Overgaard, der har sagsøgt Altor og Deloitte og forsøger at øge erstatningskravet. Og i to selvstændige sager skal Højesteret og Østre Landsret tage stilling til, om kravet kan øges til 2,2 mia. kr., skriver avisen.

I en anden artikel skriver Børsen på baggrund af parternes påstandsdokumenter, at forsvarene i Østre Landsret vil argumentere for forældelse, fordi det er mere end fem år siden, at sagen blev anlagt ved Retten i Aalborg. Omvendt henviser Søren Halling-Overgaard bl.a. til, at at han specifikt tog forbehold for at hæve kravet på et senere tidspunkt, da han stævnede modparterne i slutningen af 2016 med et krav på 400 mio. kr., skriver avisen.

OW Bunker-erstatningssag lider endnu et nederlag

To revisorer fra Deloitte får bøder for deres arbejde med OW Bunker

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk droppede sin stort anlagte blockchain platform, EU blev enig om en foreløbig aftale om at få shipping ind i sit kvotehandelssystem, og tankmarkedet gør sig klar til EU’s forbud mod russisk olie. Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs