ShippingWatch

Sydkoreanske DSME's underskud vokser i tredje kvartal

Daewoo Shipbuiling & Marine Engineering kommer ud af tredje kvartal med et større underskud, hvor blandt andet dårligt vejr trak salget ned. Men det store værft forventer et stigende salg i fjerde kvartal.

Foto: Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering/Yonhap

Det store sydkoreanske skibsværft Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering, DSME, melder om tilbagegang i tredje kvartal.

Her blev salgsvoluminerne ramt af perioder med meget regn, der satte en stopper for en del af arbejdet, samt sommerferie hos de ansatte, og det giver udslag på bundlinjen, der stikker dybere i rødt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs