ShippingWatch

Forsvaret i Dan-Bunkering sag angriber bagmandspolitiets profit-opgørelse

Den opgjorte fortjeneste på 17,9 mio. kr. fra 33 handler med jetbrændstof, der ulovligt endte i sanktionsramte Syrien, er forkert, mener forsvarsadvokaterne i Dan-Bunkering-sagen. Bagmandspolitiet fastholder tallet.

Onsdag fortsatte Dan-Bunkering-sagen ved retten i Odense. | Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Forsvarsadvokaterne for Dan-Bunkering, Bunker Holding og topchefen Keld R. Demant, som er tiltalt for at sælge store mængder jetbrændstof, der er endt hos russisk militær i sanktionsramte Syrien, går til modangreb i sagen.

Advokaterne er stærkt uenige i bagmandspolitiets opgørelse af fortjenesten på 17,9 mio. kr. for sagens 33 handler med jetbrændstof.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs