ShippingWatch

Stena går med i nyt LNG-samarbejde

Svenske Stenas LNG-forretning vil med et nyt samarbejde udforske muligheder inden for logistik og opbevaring af den flydende naturgas. 

Foto: Stena LNG

Den store svenske shippinggruppe Stena rykker nu videre på LNG med et nyt samarbejde for sit datterselskab Stena Power and LNG Solutions.

Selskabet går sammen med Global Energy Storage (GES) om at udforske muligheder inden for logistik og opbevaring af den flydende naturgas, der af flere betragtes som et nødvendigt overgangsbrændstof i shippings grønne omstilling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs