ShippingWatch

TFG Marine sætter tal på sine bunkermængder

Bunkerselskabet TFG Marine, stiftet af Trafigura og de to Fredriksen-rederier Golden Ocean og Frontline, sætter tal på sine bunkervoluminer og tilstedeværelse i markedet.

Foto: Trafigura

TFG Marine, et bunker joint-venture stiftet af handelshuset Trafigura og de to Fredriksen-ejede rederier Frontline og Golden Ocean, sætter i en kortfattet opdatering tal på sin forretning.

Bunkerselskabet skriver, at det nu er tilstede i mere end 80 pct. af de globale bunkerregioner, og at den årlige salgsvolumen nu ligger "tæt på" ni mio. tons.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs