ShippingWatch

Green Hydrogen mister økonomidirektør

Mindre end to uger efter børsnoteringen meddeler Kenneth Bergstrøm-Andersen på grund af "personlige årsager" sin afgang som økonomidirektør for brintselskabet Green Hydrogen Systems med A.P. Møller Holding i ejerkredsen.

Foto: Green Hydrogen Systems/PR

Over den seneste tid har det for Green Hydrogen Systems handlet om at finde investorer og siden aktionærer. Men nu skal det koldingensiske brintselskab også finde en ny mand til netop det arbejde. Kenneth Bergstrøm-Andersen har med henvisning til personlige årsager sagt sin stilling op med virkning senest fra årsskiftet.

Det meddeler Green Hydrogen Systems.

"Det er med ærgrelse og overraskelse, at vi har modtaget Kenneth Bergstrøm-Andersens opsigelse. Kenneth har bidraget i betydelig grad til Green Hydrogen Systems og dets succesfulde børsnotering på Nasdaq Copenhagen, og hans dedikation har været vigtig," siger bestyrelsesformand Thyge Boserup.

Kenneth Bergstrøm-Andersen sluttede sig først til brintvirksomheden i oktober fra en lignende stilling hos Dovista.

Søgningen efter hans afløser er nu indledt, lyder det fra selskabet, der pointerer, at jobskiftet ikke får nogen betydning på tidligere udmeldinger. Elektrolyseproducenten har sat som mål, at der skal opnås balance i driften fra 2025 efter de kommende års fokus på opskalering og videreudvikling af teknologien bag brintproduktionen.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EnergiWatch)

Brintselskab med A. P. Møller Holding i ejerkredsen vil hente milliarder på børsen 

Brintselskab med A.P. Møller Holding i ryggen vil på børsen 

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

En bestemt dag i 2016 kan blive afgørende i Dan-Bunkering-sagen, pres på verdens forsyningkæder får store import-virksomheder til at lede efter alternativer, topchefer ser opsving fortsætte ind i 20'erne, fem Maersk-officerer suspendet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs