ShippingWatch

Bunker-nedtur fjerner tredjedel af overskud i Torben Østergaards moderselskab

Det store fald i olieprisen reducerede overskuddet i Torben Østergaard-Nielsens Selfinvest i det forgangne regnskabsår. I et turbulent år, hvor bunkerforretningen var under stort pres, erklærer oliemilliardæren sig tilfreds med resultatet.

"Med tanke på den usikkerhed, vi så ind i ved regnskabsårets start, og hvor turbulent året har været, så er jeg stolt af de resultater, vi har opnået", siger Torben Østergaard-Nielsen om det forgangne regnskabsår. | Foto: USTC

Et presset bunkermarked med meget lave oliepriser har skåret store lunser af de finansielle resultater i oliemilliardæren Torben Østergaard-Nielsens moderselskab Selfinvest. 

Det fremgår af en regnskabsmeddelelse fra Selfinvest-forretningsimperiet i Middelfart, der rummer den globale shippingkoncern USTC med bl.a. verdens største bunkerleverandør Bunker Holding.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

ECSA kræver flere tiltag til bekæmpelse af pirater i Guineabugten

Den danske fregat Esbern Snares ildkamp mod formodede pirater i Guineabugten kalder på yderligere fokus på sikkerheden i området, mener ECSA. Ifølge den danske forsvarsminister, Trine Bramsen, kom det som en overraskelse, at formodede pirater ville gå til angreb på krigsskibet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs