ShippingWatch

Ardmore-selskab vil udbrede brint som brændstof trods skepsis i branchen

E1 Marine, som tankrederiet Ardmore bl.a. står bag, vil udbrede brint som brændstof inden for shipping med en teknologi, der forventes i markedet inden for et år, siger managing director til ShippingWatch. Andre aktører har allerede afskrevet det alternative brændstof.

"Jeg ser brint som den eneste løsning til at kunne stoppe CO2-udledningen i shipping," siger Stuart Crawford, der er udpeget managing director for Ardmores brintsats, E1 Marine. | Foto: E1 Marine

En ny brintsatsning under navnet E1 Marine har med sin egen teknologi planer om at udbrede brint som brændstof i den maritime industri.

Det sker, selv om der fra flere spillere i shippingindustrien er blevet udtrykt skepsis om brugen af netop brint som et af fremtidens brændstoffer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Her er Martin Fruergaards strategi som ny CEO for Pacific Basin

Martin Fruergaard har fremlagt sine vigtigste strategipunkter i sin første offentlige optræden som ny CEO for Hongkong-baserede Pacific Basin. Rederiet leverer samtidig et usædvanligt stærkt halvårsresultat under en optur for tørlastmarked, som vurderes kun at være startet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs