ShippingWatch

Maersk-selskab har halveret staben, lukket to fabrikker og skåret forretningen til: "Det var ikke nemme beslutninger"

Med Sean Fitzgerald i spidsen har Maersk Container Industry lukket to fabrikker, mere end halveret sin stab og sorteret tørcontainere fra. Nu melder topchefen om en fyldt fabrik og et stærkt reefer-marked i et interview med ShippingWatch. Selskabet er netop blevet rygtet som et muligt salgsemne.

Sean Fitzgerald tog i 2018 over som ny topchef for Maersk Container Industry. Siden har selskabet gennemgået omfattende forandringer. | Foto: Maersk Container Industry

Tre år efter Sean Fitzgerald tog over som topchef for Maersk Container Industry og iværksatte vidtrækkende nedskæringer i Maersks containerdivision, går det lige nu stærkt med at fremstille nye kølecontainere.

De såkaldte reefers er i dag Maersk Container Industrys kerneprodukt. Det er resultatet af en stor omstilling, som har budt på to bemærkelsesværdige fabrikslukninger, et farvel til over halvdelen af de ansatte og en frasortering af tørcontainere, så aktiviteterne i dag består af at designe, producere og servicere kølecontainere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs