ShippingWatch

DFDS vil belønne topledelsen med nyt aktieprogram

DFDS vil sikre, at ledelsens vederlag følger selskabets økonomiske udvikling og lancerer incitamentsprogram.

Foto: PR/DFDS

DFDS lægger op til at belønne den øverste ledelse med lanceringen af et nyt aktieprogram. Planen er at sikre, at ledelsens vederlag følger selskabets økonomiske udvikling målt på aktiekursen.

Bestyrelsen i rederiet DFDS har tildelt administrerende direktør Torben Carlsen 5774 begrænsede aktieenheder - såkaldte RSU'er - og 37.037 aktieoptioner, mens økonomidirektør Karina Deacon er blevet tildelt 3070 RSU'er og 19.691 aktieoptioner.

Derudover blev i alt 15.260 RSU'er og 97.898 aktieoptioner tildelt et antal nøglemedarbejdere.

Det oplyser DFDS i en meddelelse onsdag eftermiddag.

DFDS' langsigtede incitamenter til ledelsen sigter på at knytte vederlag til selskabets vedvarende udvikling, som det afspejles i aktiekursen, samtidig med at fastholdelse af ledelsen understøttes, skriver selskabet.

Aktiekursen ved tildeling af RSU'er er beregnet til 273,65. For aktieoptionerne er der tillagt 10 pct., hvilket giver en udnyttelseskurs på 301 kr. pr. aktie på 20 kr. nominel værdi, fremgår det af meddelelsen.

Aktieoptionerne og RSU'erne optjenes med 1/36 per måned fra og med februar 2021, og den samlede værdi af incitamentsprogrammet er på 13,2 mio. kr.

Tildelingen af RSU'erne er dog betinget af godkendelse af en revideret aflønnningspolitik på den kommende generalforsamling, skriver selskabet.

DSV-chef: Hvis andet halvår bliver normalt, skal vi være glade

DSV får løftet sin kreditrating hos S&P: Har udvist modstandskraft under pandemi 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersks position som verdens største er ved at lakke mod enden, Wärtsilä afskrev et af fremtidens brændstoffer, Ever Givens manager frygtede negativ omtale efter Suez-hændelse - alt sammen i en uge, hvor det også kom frem, at BW-dominerede Navigator overtager Ultragas i stor handel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs