ShippingWatch

Bawat øjner stort marked for mobil miljøløsning til havne og værfter

Den danske leverandør af ballastvandsystemer Bawat ser stort potentiale for at udrulle en mobil løsning til havne, værfter og rederier. Selskabet har landet sin første aftale på området, der skal udvikle sig til ét af to vigtige ben, fortæller direktør til ShippingWatch.

Foto: Bawat

Danske Bawat har planer om at sætte sig på et nyt forretningsområde, der med tiden skal udgøre ét af to vigtige ben for producenten af ballastvandsystemer.

For nylig kunne Bawat offentliggøre sin første kommercielle ordre på området. Her har belgiske Herbosch-Kiere efter godt et års test købt et mobilt ballastvandanlæg, der fra land kan rense ballastvandet på alle skibsejerens skibe og pramme.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Storkunder hos containerrederierne vil have nuludlednings-søfragt i 2040. Et forslag, tre redere hilste velkommen. Ekstreme priser på fragt kan sende afskibere ud i konkurs, og storbanken DNB advarer andre banker om at gentage en stor fejl.

Køen ud for Long Beach er vokset til 80 containerskibe

Flaskehalsene i store containerhavne fortsætter med at vokse i USA, hvor det i øjeblikket er værst ved den amerikanske storhavn i Long Beach og Los Angeles. Her ligger 80 skibe i kø til anløb, viser friske tal fra Vessels Value.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs