ShippingWatch

Risk Intelligence indgår ny kontrakt med stort asiatisk olie- og gasselskab

Risk Intelligence har landet en kontrakt med en "stor sydøstasiatisk olie- og gasudbyder". Kontrakten sender selskabets aktie op med ca. 10 pct.

Foto: PR-FOTO

Risk Intelligence, der er leverandør af trussels- og risikovurderinger til havs, til lands og i havne, har fået en ny kunde.

Hvem der specifikt er indgået aftale med, oplyses ikke, men ifølge en meddelelse fra selskabet er er tale om en "stor sydøstasiatisk olie- og gasudbyder".

"Med denne nye aftale, understreger Risk Intelligence sine evner som en specialiseret udbyder af risikovurderinger til serviceudbydere inden for olie- og gassektoren," siger adm. direktør Hans Tino Hansen i meddelelsen.

"Vi er også stolte over at sikre os nye kunder i det nuværende forretningsklima med Covid-19, hvor der i juni har været en opgang i forretningsniveauet," tilføjer Risk Intelligence-direktøren.

Ifølge selskabet er 14,7 pct. af den globale handelsflåde på den internationale trafik drevet af Risk Intelligence-kunder.

Risk Intelligence er noteret på den svenske børs Spotlight. Her ligger aktien fredag ved 14.45-tiden 10,5 pct. højere i 3,16 kr.

Risk Intelligence ser tegn på bedring efter ny aftale med Teekay

Risk Intelligence steg over hele linjen i første kvartal

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere