ShippingWatch

Risk Intelligence steg over hele linjen i første kvartal

Risk Intelligence, der leverer trussels- og risikovurderinger til havs, på land og i havne, kom gennem første kvartal med fremgang over hele linjen.

Foto: PR-FOTO

Det Hellerup-baserede Risk Intelligence, der leverer trussels- og risikovurderinger til havs, på land og i havne, kom gennem første kvartal med fremgang over hele linjen.

Omsætningen steg i perioden med 16 pct. til 3,14 mio. kr., mens der også for det særlige driftsresultat, ebitda, var fremgang at spore.

Her mindskedes driftsunderskuddet til 1,93 mio. kr. mod et underskud på 2,37 mio. kr. i første kvartal i 2019 - en fremgang på 18 pct.

Det samlede underskud landede i første kvartal på 2,08 mio. kr. mod 2,18 mio. kr. sidste år.

Det samlede regnskab er alt i alt tilfredsstillende, lyder det i regnskabet fra administrerende direktør Hans Tino Hansen.

"Risk Intelligence har opnået et tilfredsstillende resultatet i første kvartal de globale udfordringer taget i betragtninger. Væksten på 16 pct. i omsætningen er betragtelig, da det er kommet under meget svære omstændigheder med stigende usikkerhed specielt i løbet af februar og marts som følge af covid-19," udtaler han.

"Vi mener, mens april næsten stod stille for mange virksomheder, at vi kan se en stigning i aktiviteten i løbet af maj, hvor eksisterende kontraktforhandlinger er blevet fornyet og nye er blevet igangsat," siger Hans Tino Hansen videre.

Risk Intelligence ser indtil videre en omsætning i 2020 på 14,2 mio. kr. baseret på i forvejen kendte indtægter til og med 31. marts.

Risk Intelligence er noteret på den svenske minibørs Spotlight. Her stiger aktien onsdag 4 pct. til 3,10 kr.

Risk Intelligences omsætning steg med 16 pct. i første kvartal

Risk Intelligence fortsatte vækst i 2019 – men underskuddet steg

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere