ShippingWatch

Risk Intelligence fortsatte vækst i 2019 – men underskuddet steg også

Risk Intelligence fortsatte med at vokse i 2019 og indfirede alle sine milepæle i sin vækstplan. Underskuddet på driften blev dog samtidig næsten fordoblet.

Hans Tino Hansen står i spidsen for Risk Intelligence. Foto: Risk Intelligence

Risk Intelligence, der gør sig i maritime sikkerhedsløsninger, fortsatte sin vækst sidste år, hvor underskuddet på driften dog samtidig blev næsten fordoblet.

I forhold til vækstplanen, der blev fremlagt i forbindelse med selskabets notering på Spotlight-børsen i Stockholm i 2018, blev alle milepæle dog indfriet, oplyser selskabet i sit årsregnskab onsdag.

Omsætningen hos Risk Intelligence steg i 2019 med 28 pct. til 14,2 mio. kr. - fra 11,1 mio. kr. året før. Det blev omsat til et driftsresultat før af- og nedskrivninger (EBITDA) på minus 10,2 mio. kr. mod minus 6,0 mio. kr. i 2018.

På de nedre regnskabslinjer noterede Risk Intelligence sig et nettounderskud på 9,6 mio. kr. mod et tab på 5,9 mio. kr. året før.

"I løbet af fjerde kvartal 2019 har fokus været på lanceringen af de mest vigtige strategiske målsætninger i vores vækstplan, der blev kommunikeret ved børsnoteringen i 2018 - samt målene med det mest betydelige vækstpotentiale, udviklingen og lanceringen af LandRisk og lanceringen af vores regionskontor for Asien i Singapore," skriver Risk Intelligence i regnskabet.

"Mens disse er betydelige milepæle i vores vækstplan, er de også store omkostningsposter i vores budget, som - sammen med udviklingen af organisationen i løbet af 2019 - resulterer i et negativt resultat," fortsætter selskabet.

Risk Intelligence holder på kunderne

Risk Intelligence lander aftale med Hafnia

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere