ShippingWatch

MAN udvikler ny gasmotor til dual fuel

MAN Energy Solutions udvider nu porteføljen ved at udvikle en ny type lavtryks-gasmotor, der kan køre på dobbelt brændstof. Den forventes færdig i 2022.

Foto: MAN Energy Solutions

Motorproducenten MAN Energy Solutions har netop startet udviklingen af en ny type lavtryks-gasmotor, der kan køre på dobbelt brændstof, dual fuel.

Ifølge selskabet har der været stor efterspørgsel i markedet, hvilket er årsagen til, at man nu begynder at udvikle den nye slags motor, skriver MAN i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs