ShippingWatch

Jens Bjørn: Vi vil vokse trods nedtur i verdensøkonomien

En nedtur i verdensøkonomien kommer ikke til at sænke DSV's vækstrater i fremtiden, siger CEO Jens Bjørn Andersen. "Vi vil blive ved med at kunne tage markedsandele og vokse," siger han til ShippingWatch.

Foto: Gorm Olesen/POLFOTO

Mørkere skyer over verdensøkonomien og svage markeder får ikke CEO Jens Bjørn Andersens til at ændre sit syn på, at DSV kan blive ved med at øge sin forretning.

2019 har vist en svag udvikling for fragt- og logistikmarkedet, hvor bl.a. brexit og handelskrig skaber usikkerhed hos kunderne. Alligevel har DSV formået at øge sine fragtmængder både på søen og i luften i et tempo, der overstiger det generelle marked betydeligt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs