ShippingWatch

Bunker One træder ind på det tyske marked

Bunker One slår dørene op i Tyskland med en ny fysisk brændstofenhed, som skal servicere skibe i det tyske marked. En dansker skal stå i spidsen for den nye afdeling.

Foto: Modelfoto/Colourbox

Bunker One åbner en fysisk bunkerenhed i Tyskland. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Enheden skal servicere containerskibe, færger og andre kommercielle fartøjer i de store havne i den tyske del af Nordsøen og Østersøen.

Danske Carsten Klausen, som har en fortid i OW Bunker, bliver direktør for Bunker Ones tyske afdeling, hvor han blandt andet skal stå i spidsen for et team af medarbejdere, der får kontor i Rostock og Hamborg. Han beholder samtidig sit nuværende job som direktør i Unioil Supply.

"Vi er meget fokuserede på vores kunder og deres behov for fleksibilitet, høj kvalitet og service," udtaler Carsten Klausen i pressemeddelelsen og tilføjer:

"Med vores nye tilstedeværelse i Tyskland vil vi kunne drage fordel af både en god infrastruktur, men også fra vores stærke og velafprøvede Bunker One-forretningsmodel."

Bunker Ones nye afdeling vil operere flere opbevaringsfaciliteter forskellige steder i Tyskland og tilbyde en række forskellige produkter, som senest fra midten af 2019 også vil omfatte VLSFO-brændstof med maksimalt 0,5 pct. svovl.

Så forskellige er rederiernes nye bunkertillæg

ONE giver kunderne svovltillæg med ny mekanisme i 2019

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere