ShippingWatch

Mercuria øger bud på Aegean efter kapitalfondes interesse

Mercuria øger sit bud på bunkerselskabet Aegean, efter at to kapitalfonde i sidste uge meldte sig på banen. De to fonde har nu trukket sig fra kampen, skriver Ship & Bunker.

Foto: Aegean Marine Petroleum

Mercuria Energy Group øger sit bud på bunkerselskabet Aegean Marine Petroleum Network. Det skriver Ship & Bunker.

Tidligere har selskabet afgivet et bud på Aegean på 530 mio. dollars, men forleden kom det frem, at de to kapitalfonde Oaktree Capital Management og Hartree Partners også har meldt sig på banen med et købstilbud på Aegean. De to kapitalfondes pris på at overtage den samlede restrukturerede forretning for Aegean er noget lavere og ligger på 135 mio. dollars.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs