ShippingWatch

Kvaerner er optimistisk trods markant fald i indtjeningen

Den norske værftsgruppe og olieserviceselskab kom ud af tredje kvartal med et markant fald i driftsresultatet. Men ordreindgangen er fordoblet, og virksomheden er optimistisk for fremtiden.

Norske Kvaerner gik i tråd med de udmeldte forventninger tilbage på både top- og bundlinje i regnskabet for årets tredje kvartal.

Kvaerners Field Development-segment, som bedst viser virksomhedens samlede aktiviteter og inkluderer et samarbejdsselskab, melder om et markant fald i driftsresultatet (ebitda). Det er faldet fra 262 mio. norske kroner i tredje kvartal sidste år til 90 mio. i år, svarende til omkring 71 mio. danske kroner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs