ShippingWatch

Miljøkrav rammer opgavestrøm til Fayard

Det familieejede danske værft Fayard har varslet et lavere resultat på forventning om hård konkurrence i år. "Konkurrencen er til at få øje på," siger salgschef, som samtidig fortæller, hvordan redernes store investeringer i blandt andet scrubbere spiller ind.

Foto: /Ritzau Scanpix/Liselotte Sabroe

Den kommende række af miljøkrav, hvor shipping blandt andet skal sejle på renere, mindre svovlholdigt brændstof, rense ballastvand og nedbringe CO2-udslippet mærkes hos det danske værft Fayard på Fyn.

For mens miljøkravene åbner for ordrer til værfter på blandt andet installationer af scrubbere og ballastvandsystemer, så lægger de også en dæmper på de mere almindelige service- og vedligeholdelsesopgaver, fortæller salgschef i Fayard Ivan S. Larsen til ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

ECSA kræver flere tiltag til bekæmpelse af pirater i Guineabugten

Den danske fregat Esbern Snares ildkamp mod formodede pirater i Guineabugten kalder på yderligere fokus på sikkerheden i området, mener ECSA. Ifølge den danske forsvarsminister, Trine Bramsen, kom det som en overraskelse, at formodede pirater ville gå til angreb på krigsskibet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs