ShippingWatch

Shell løfter sløret for lavsvovlsplan fra 2020

Mens industrien diskuterer den kommende tilgængelighed af lavsvovlbrændstof, melder en af de store leverandører sig nu på banen med deres plan for det eftertragtede brændstof.

Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/Polfoto

Kortene begynder så småt af blive vist frem fra de store olieselskaber, som rederne i den grad er afhængige af fra 2020, hvor størstedelen af den globale flåde skal bruge lavsvovlholdigt brændstof med 0,5 pct. indhold af svovl.

Onsdag har en af de største leverandører Shell offentliggjort deres plan for, hvor brændstofet vil være tilgængeligt fra 2020. Offentliggørelsen kommer på et tidspunkt, hvor netop tilgængeligheden er et varmt emne blandt spillerne i industrien, hvor flere frygter, at der ikke vil være nok, mens andre sætter deres lidt til leverandørerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs