ShippingWatch

MAN henter rekordhøjt antal cruiseordrer

Motorproducenten MAN Energy Solutions har haft et rekordhøjt ordreindtag på motorer og scrubbere til krydstogtskibe i 2018.

Foto: IMO

MAN Energy Solutions har i årets første otte måneder oplevet et rekordhøjt antal ordre til krydstogtbranchen.

I alt har MAN landet ordrer for et trecifret millionbeløb i euro, skriver producenten i en pressemeddelelse. Det er både ordrer på motorer og scrubbere, der fylder op i bogen.

"Væksten i ordreindtaget er meget glædeligt, da systemteknologierne kan hjælpe vores kunder til at øge effektiviteten i deres motorer og reducere udledningerne, og det spiller en central rolle i vores forretning," udtaler Lex Nijsen, der er head of four-stroke marine hos MAN.

I alt har MAN fået ordrer på installation af motorkraft til krydstogtskibe på 300 MW.

MAN Diesel & Turbo skifter navn 

IMO vedtager CO2 reduktion, som Maersk kalder "ambitiøs" 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs