ShippingWatch

OW-kuratorer tager første stik i kampen om 100 mio dollars

De danske kuratorer i OW Bunker har vundet første slag i en principiel afgørelse mod storbanken ING. Sagen er en af de helt store muligheder for at kradse penge ind til kreditorerne efter konkursen i bunkerselskabet, lyder det.

Foto: Ritzau Scanpix/Kasper Palsnov.

I godt to år har de danske kuratorer i OW Bunker kæmpet med den hollandske storbank ING om retten til flere hundrede millioner af kroner.

Onsdag nåede parterne et nyt stadie med en dom fra Sø- og Handelsretten, der i første omgang har truffet en afgørelse, der faldt positivt ud for kuratorerne i advokathuset Plesner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs