ShippingWatch

Alfa Lavals marineordrer stiger markant i andet kvartal

Svenske Alfa Laval oplevede en betydelig stigning i antallet af ordrer til shipping i andet kvartal, hvor især salget af scrubbersystemer tog fart.

Foto: Ovako Group

Svenske Alfa Laval kom stærkere ud af andet kvartal end først ventet af leverandøren, hvor flere ordrer landede i bøgerne. Det siger CEO Tom Erixon i en kommentar til regnskabet.

Ordrerne i selskabets marinedivision steg med hele 37 pct. målt fra første kvartal i år og næsten 70 pct. sammenlignet med andet kvartal 2017.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs