ShippingWatch

OW Bunker satsede big time på rouletten og holdt det for sig selv

Året inden børsnoteringen af OW Bunker blev 45 pct. af overskuddet skabt på spekulation. Det stod der bare intet om i salgsmaterialet til investorerne.

Foto: Ritzau Scanpix/Kasper Palsnov.

I 2013 forsøgte kapitalfonden Altor at sælge OW Bunker i et målrettet salg, men ingen ville betale den pris, som Altor forlangte. Det førte til beslutningen om at forsøge at sælge virksomheden på børsen i stedet. Dette er kapitel 2 i Finans' serie om kollapset i OW Bunker baseret på bl.a. retsdokumenter fra de erstatningssager, som konkursen resulterede i. Du kan læse kapitel 1 her.

"Kom med ombord - OW Bunker går på børsen," lokkede en salgsbrochure fra selskabet, da det gik på jagt efter potentielle investorer i 2014.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs