ShippingWatch

MAN og Hyundai Heavy Industries i nyt testsamarbejde om LNG

MAN Diesel & Turbo har sammen med sydkoreanske Hyundai Heavy Industries oprettet et nyt joint venture, som skal teste PVU-teknologi, der er den teknologi, der styrer tryk og temperatur for LNG-brændstof.

Foto: PR

Den tyske motorproducent MAN Diesel & Turbo har indgået et samarbejde med det sydkoreanske værft Hyundai Heavy Industries.

Samarbejdet er et joint venture, som skal arbejde på at teste såkaldt PVU-teknologi. PVU står for pump vaporizer unit og er den teknologi, som styrer LNG-brændstofs tryk og temperatur, inden det sendes i motoren.

"Gaspresset bliver kontrolleret via kontrol af det hydrauliske olieflow til pumpen, som sikrer en meget kvik og præcis kontrol og LNG-forsyningen til motoren," skriver MAN Diesel & Turbo i en meddelelse om selskabets eget produkt, der hedder ME-GI PVU.

Joint venturet mellem de to selskaber begynder efter planen at teste teknologien i begyndelsen af 2019.

To ting skal drive markedet for MAN Diesel & Turbo  

Fem rederier bag ordrer til MAN på methanol-motorer 

 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs