ShippingWatch

Dansk producent får stor ordre til ballastrensning

Desmi Ocean Guard har vundet en ordre for et tyrkisk selskab på ti af selskabets nyeste systemer til rensning af ballastvand. "En god bekræftelse," siger adm. direktør Rasmus Folsø om ordren.

Foto: Desmi Ocean Guard

Desmi Ocean Guard har indgået en aftale med tyrkiske Misha Shipping om en ordre på ti systemer til rensning af ballastvand.

Den danske producent har blandt andet på grund af udskydelsen af installationsperioden for systemer til rensning af ballastvand og en manglende amerikansk godkendelse af sit system ikke fået solgt så mange systemer, som selskabet måske havde kunnet håbe på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs