ShippingWatch

Leverandører

OMT venter vækst i sin militære forretning

Mange lande udbygger deres militære flåder, og det giver arbejde til Odense Maritime Technology, der venter markant vækst i det kommende år via salg af skibsdesign og rådgivning. Resultatet gik tilbage i seneste regnskabsår.

Medie: EU vil blokere stor sydkoreansk værftsfusion

EU-Kommissionen er så skeptisk over for Hyundai Heavy Industries' ønske om at gå sammen med DSME, at man angiveligt vil blokere fusionen, skriver sydkoreansk medie. Kommissionen vil ikke kommentere historien over for ShippingWatch.

Østergaard-Nielsen i telefonaflytning: "Vi taber sagen med et brag"

Tre aflyttede telefonsamtaler blev afspillet, da Torben Østergaard-Nielsen tirsdag blev afhørt i Dan-Bunkering sagen og viste en presset grundlægger: "Det er sateme ikke godt", "vi taber sagen med et brag", "Vi skal ikke rutte med sandheden, men skal da kende vores egen sag", sagde han bl.a., mens politiet lyttede med.

EU-tvist risikerer at udsætte Dan-Bunkering sagen

Bagmandspolitiet og forsvaret i Dan-Bunkering sagen skal i næste uge krydse klinger, hvor det vil blive afgjort, om et EU-forbud mod salg af jetbrændstof også kan bruges over for russiske selskaber. Det kan sende sagen til EU-domstolen og dermed udsætte en afgørelse i den danske straffesag.

EU's sortlistning af Panama kan sende landets skibsregister i modvind

Panamas status som "højrisikoland" i forhold til økonomisk kriminalitet kan afskrække europæiske banker og rederier fra at bruge landets skibsregister, forudser shippingbanken Berenberg. Shipping er uvant med ESG-regulering, der er en stor risiko for sektoren, mener Berenberg.

1 - 25 af 7622

Seneste nyt

Se flere jobs