ShippingWatch

Leverandører

Wärtsilä udpeger ny topchef

Den finske leverandør Wärtsilä vil meget snart skifte ud på topchefposten, hvor Jaakko Eskola stopper. Den nye topchef er hentet hos bilproducenten Volvo og vil tage over senest til april næste år.

Risk Intelligence indgår aftale med forsikringsselskab

Risk Intelligence, som leverer trussels- og risikovurderinger til den maritime sektor, har landet en aftale med et unavngivet P&I-selskab. Kontrakten kommer i kølvandet af sidste uges kontrakt med en ledende nordeuropæisk offshoreoperatør.

Ugens bedste på ShippingWatch

Nedturen i olieindustrien har været dyr for både Mærsk-familien og Norges rigeste mand, John Fredriksen. Bedre går det for containerrederierne, som oplever høje priser på Stillehavet. Det begynder dog at gå udover kunderne i logistikselskaberne.

Dansk Søforsikring drejer nøglen om efter 136 år

Dansk Søforsikring har indleveret sin forsikringslicens til Finanstilsynet og forbereder sig nu på en solvent likvidation. Selskabet følte sig presset til at tage kunder ind fra udlandet for at følge med Finanstilsynets kapitalkrav, siger direktør Claus Habermann Løkke.

Danske Maritime: Dyr eksportkredit koster millionordrer

Værfter og maritime udstyrsvirksomheder taber eksportordrer til udlandet, fordi dansk eksportkredit er for dyr. Coronakrisen har forværret problemet, siger Danske Maritime. Forslag om comeback til CIRR-ordning kan løfte eksporten.

Ejer afblæser salg af Desmi

Ejer og topchef i Desmi har fortalt sine ansatte, at salget af pumpevirksomheden er udskudt på ubestemt tid. Det skyldes bl.a. corona-pandemien og et presset marked, skriver Børsen.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere