ShippingWatch

Leverandører

Sydkoreas statsbank vil sætte fart på salg af værftsgruppe

Den sydkoreanske statsbank KDB åbner op for ”fleksibilitet i prisfastsættelse” af værftsgruppen Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering (DSME) for at sætte skub i salget. En privatisering af DSME har været på tegnebrættet i mere end 20 år, skriver medie.

Zeronorth åbner kontor i Singapore

Det danske selskab Zeronorth, der blandt ejes af A.P. Møller Holding og Cargill, øger sin tilstedeværelse i Asien med et nyt kontor i Singapore. Rettet.

Hempel forventer at være ude af Rusland inden nytår

Hempel er i gang med at sælge en russisk fabrik med 124 medarbejdere. Et salg kan falde på plads inden nytår. Malingproducenten besluttede i april at trække sig ud af Rusland efter russernes invasion i Ukraine.

Maersk installerer sensorer for at undgå at skibe "ruller"

Når de store containerskibe begynder at ”rulle” i bølgerne, kan det i værste fald betyde, at stakkevis af containere ender i havet. Nu installerer Maersk sensorer på flere af sine skibe, der kan opfange fænomenet, inden det er for sent.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

Se hvem der blev højdespringeren inden for tørlast og produkttank. PwC mener fire store rederier har mangelfuld klimarapportering. Maersk fik solgt sit russiske havneselskab. Og festen i containerrederierne kan måske ende brat.

Danske Rederier sætter job-tal på havvindaftalen i Nordsøen

Forleden kom Danske Rederier med et bud på, hvor mange arbejdspladser, der gemmer sig i den store havvindaftale i Østersøen. Nu har organisationen også regnet på, hvor mange maritime jobs, der er i den såkaldte ”Esbjerg Declaration” om Nordsøen.

1 - 25 af 7981

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs