ShippingWatch

Leverandører

Arresterede rigge er nu frigivet i Frederikshavn

Onsdag har Retten i Hjørring frigivet to rigge, som var centrum for en strid mellem MARS-værftet og investoren Tom Clarke. Allerede i starten af januar kunne ShippingWatch fortælle, at parterne havde indgået forlig.

Monjasa opererer uden femårsplan – kunderne dikterer væksten

Den danske bunkerleverandør Monjasa har ikke en femårsplan liggende klar i skuffen. I stedet er det kunderne, der afgør, hvor væksten i fremtiden skal komme fra, siger COO Svend Mølholt. Ifølge ham er kunderne begyndt at stille endnu større krav til bunkertraderne.

Storleverandør til Tyra-projekt går i betalingsstandsning

Amerikanske Mcdermott, som har ansvaret for en stor del af konstruktionen til det nye Tyra-felt, er tirsdag gået i betalingsstandsning. "Med et stort projekt som genopbygningen af Tyra må man forvente udfordringer," siger Total-direktør.

Blue Water satser på et caribisk olieeventyr

Den danske transport- og logistikvirksomhed åbner nyt kontor i Guyana for at høste frugterne af et spirende oliemarked. Her har Blue Water de seneste år samarbejdet med Exxon Mobil, der har boret en guldåre frem i det lille land.

Altor vil tage Wrist til næste trin før exit

Kapitalfonden Altor vil høste de sidste frugter af mange års opkøb og investeringer i Wrist, inden kapitalfonden som varslet nærmer sig et salg af Nørresundby-virksomheden. Blandt andet har udfordrende integration af stort opkøb spillet ind på salgsplanerne, fortæller partner i Altor.

Kroatisk koncern vil overtage norsk værft

Kroatisk industrikoncern er nået til enighed med rederiet Hurtigruten om at overtage Kleven Verft. Det sker kort tid efter, at finansdirektør berettede om snarligt ejerskifte over for norsk avis.

Norsk værft er tæt på ejerskifte

Ifølge Dagens Næringsliv er det norske værft Kleven tæt på at få nye ejer. Udmeldingen kan komme inden for meget kort tid, siger finansdirektør til avisen.

Bladt og Semco får milliardordre i USA

I et nyt joint venture skal Bladt producere sin største transformerstation nogensinde, mens Semco udvider sine sædvanlige opgaver med også at stå for array-kablerne til Shell og EDPS' amerikanske havvindpark Mayflower Wind.

Nordjysk havn kickstarter vækstplan

Aalborg Havn sætter nu gang i en ti år lang vækstplan, hvor flere virksomheder skal tiltrækkes. Planen omfatter milliardinvesteringer og et mål om at fordoble omsætningen.

Orskov Yard mere end fordobler overskud

Det nordjyske skibsværft Orskov Yard kommer ud af det forskudte regnskabsår 2018/2019 med et væsentligt styrket resultat. Overskuddet er mere end fordoblet sammenlignet med året før.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere