ShippingWatch

Leverandører

BHP Billiton øger produktion af jernmalm

Mineselskabet BHP Billiton har øget sin produktion af jernmalm set i forhold til samme periode sidste år. Dermed ligger selskabet på linje med et andet af verdens største mineselskaber.

I 2020 skal Frederikshavn levere 150 ton LNG om dagen

Nye, mindre anlæg skal gøre det muligt for Kosan Crisplant at levere 150 ton LNG om dagen, når IMO's svovlkrav træder i kraft i 2020. Med en miljøgodkendelse på plads er der ikke langt igen, siger CEO til ShippingWatch.

Fyringsrunde og strategiskifte koster OMT tocifret millionunderskud

Skibsdesignvirksomheden har fået sit første underskud nogensinde i regnskabsåret 2017/2018. Bag det millionstore tab ligger en stor fyringsrunde og et strategiskifte som en konsekvens af de kommende 2020-krav. I et interview med ShippingWatch fortæller OMT's topchef, hvor pengene skal tjenes i de kommende år.

Her er sidste uges bedste på ShippingWatch

Der var flere nyheder på færgefronten i denne uge med Molslinjens køb af Danske Færger og reaktioner på udviklingen for Color Line. BW LPG droppede bud på Dorian, mens Maersk Lines Søren Toft uddybede Damco-beslutning.

Panama-kanalen sætter rekord i 2018

Udviklingen i det forskudte regnskabsår 2018 på Panama-kanalen er kommet bag på ledelsen, der beskriver året som rekord for den vigtige vandvej.

CMA-ejede Ceva afviser købstilbud

Logistikselskabet Ceva Logistics, som franske CMA CGM ejer en del af, har afvist et købstilbud. CMA bakker op om beslutningen og får nu lov til at øge sin ejerandel.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere