ShippingWatch

Leverandører

Desmi får længe ventet godkendelse i USA

Efter flere års ventetid har Desmi Ocean Guard sikret sig en afgørende godkendelse af sit ballastvandssystem i USA. Den manglende accept har holdt forretningen tilbage.

Bunkerselskabs formand erklæret konkurs

Formanden i Brightoil Petroleum har forladt posten, efter at en domstol har erklæret ham konkurs. Den nu tidligere formand hæfter personligt for en mindre del af gælden i det kriseramte selskab i Singapore.

Ny licens skal bekæmpe bunkersnyd i Rotterdam

De hollandske redere har i flere år arbejdet på at få indført et nyt licenssystem for at løse bunkerproblemerne i Rotterdam. Leverandørerne mener dog, at rederierne selv har et ansvar.

Her er sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch

Flere rederier efterlyser et opgør med bunkersnyd i Rotterdam Havn, baron Johan Wedell-Wedellsborg gjorde over for ShippingWatch status på de senere års frasalg i shipping. Og så var både CO2-skat og champagneflasker oppe at vende i Singapore.

Daewoo lander ordre på LNG-skib

Det sydkoreanske værft Daewoo har netop landet en ordre på sit fjerde LNG-skib i år. I alt har værftet indtil videre landet ordrer for 1,3 mia. dollar i 2019, skriver Yonhap.

Maskinsmestrene i kampvalg om formandsposten

Hele seks kandidater går efter at blive formand for Maskinmestrenes Forening. I slutningen af 2017 gik den mangeårige formand af i et dramatisk forløb, hvor han blev fældet for misbrug af foreningens kreditkort.

Her er sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch

DSV køber Panalpina, Claus Hemmingsen forlader snart Maersk efter knap 38 år i selskabet, og Maersk Drilling gik endeligt på børsen. Samtidig satte Robert Mærsk Uggla over for ShippingWatch ord på, hvorfor Mærsk-familien ikke denne gang trådte til og overtog et olierelateret selskab fra Maersk.

Aegean skifter navn efter restrukturering

Bunkerselskabet Aegean, der sidste år kom under konkursbeskyttelse, har nu færdiggjort sin restruktureringsplan og skifter navn. Planen er iværksat af køberen Mercuria Energy Group.

Esvagt går fri af problemer på norsk værft

Det danske offshorerederi Esvagt går fri af problemerne hos den norske samarbejdspartner Havyard Group. For to uger siden meddelte værftsgruppen, at den havde opdaget et stort hul i regnskabet for 2018.

Desmi skal levere ballastvandsystemer til DFDS

Ballastvandleverandøren Desmi Ocean Guard har sikret sig en stor ordre fra færgerederiet DFDS, hvor hele den eksisterende flåde skal have installeret ballastvandsystemer i de kommende år.

EU giver grønt lys til Aegean-handel

EU Kommissionen har godkendt handelshus' opkøb af det græske bunkerselskab Aegean, som har været under konkursbeskyttelse siden november sidste år.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere