ShippingWatch

Leverandører

Keppel skifter ud på formandsposten

Singapore-baserede Keppel skifter ud på formandsposten, når den mangeårige formand træder tilbage til april. For nylig kom der igen fokus på stor bestikkelssag i selskabets offshore- og marineforretning.

Risk Intelligence venter pæn omsætningsvækst i 2021

Trussels- og risikovurderingsselskabet Risk Intelligence forventer pæn omsætningsvækst i 2021, men dog fortsat et underskud på bundlinjen. Sidste kvartal af 2020 gav det første positive nettoresultat siden børsnotering i 2018.

Tysk bank lægger an til nye lån til shipping i 2021

Hamburg Commercial Bank lægger an til at lande flere lån på shipping i år, efter det blev til nye lån for omkring 900 mio. euro i 2020. "Vi er klar til nye forretninger i 2021," oplyser shippingchef Jan-Philipp Rohr til ShippingWatch.

Mærsk Mc-Kinney forskningscenter efterlyser kinesiske partnere

Der er 10-15 nye partnere på vej til det nye forskningscenter, som A. P. Møller Fonden har finansieret, men ingen af dem er kinesere, og det kan på sigt blive et problem. ShippingWatch har interviewet centerets Head of Industry Transition, Mads Zacho, om mål og udfordringer.

Tidligere Wrist Ship Supply-topchef får tre nye job

Robert Kledal, der for lidt over et år siden stoppede som topchef i Wrist Ship Supply, tilføjer nu tre nye job til sit CV. Et af dem er et nyt job som CEO, mens han også har sagt ja til at blive professor og at involvere sig i Rainmaiking, skriver han på Linkedin.

Seneste nyt

Se flere jobs