ShippingWatch

Leverandører

Aker Solutions hyrer igen

For få år siden fyrede norske Aker Solutions over 5.000 ansatte. Nu skal selskabet bruge nye folk, skriver Stavanger Aftenblad.

MAN Diesel & Turbo kalder IMO sin største frustration

Der er ingen grund til, at IMO først leverer et resultat på CO2 i 2023, lyder kritikken fra motorgiganten MAN Diesel & Turbo, der i et interview med ShippingWatch kalder FN's maritime organ sin største frustration lige nu.

Søfartens Ledere fusionerer med Lederne

Navigatørernes fagforening Søfartens Ledere fusionerer med Lederne fra 1. juli og skifter navn til Lederne Søfart. "Vi kan komme ind hos dem og forblive en selvstændig organisation," siger formand Bjarne Cæsar Jensen til ShippingWatch.

Kinesisk værftskæmpe slår ned på korruption

Kinesiske China State Shipbuilding Corporation har foretaget en ny intern undersøgelse af korruption blandt sine tilknyttede selskaber, der har ført til en lang række straffe og advarsler og har fået hentet penge ind.

Ulstein skal fyre op til 25 ansatte i Norge

Den norske koncern Ulstein Group gør klar til at fyre op til 25 ansatte i datterselskabet Ulstein Power & Control. Det er flere år med få ordrer, som tærer på selskabet.

Bourbon Offshore vil digitalisere sine skibe

Bourbon Offshore har indgået et samarbejde med Bureau Veritas om at udvikle forskellige digitale løsninger til sin flåde, mens risikoen for hackerangreb også skal håndteres.

Orskov Yard øger overskud trods faldende omsætning

Orskov Yard i Frederikshavn kommer ud af det forskudte regnskabsår 2016/2017 med fald i nettoomsætningen på knap 60 mio. kr. Det familieejede værft med Christina Ørskov som direktør har dog øget overskuddet på bundlinjen.

Stor oprydning gør Hempel klar til opkøb

En bestikkelsessag til 300 mio. kr. og en organisation med kludder i værdierne og holdånden har sendt Hempel bagud i konsolideringsræset. Men i 2018 vil den 102 år gamle malingkoncern flække sparebøssen.

Nor-Shipping etablerer sig med konference i København

En af verdens store maritime konferencer, Oslo-baserede Nor-Shipping, starter for første gang op uden for Norge. I forbindelse med Danish Maritime Days til maj afholdes en konference i København, hvor målet er mindst 600 deltagere.

Bunkerleverandører vil betale for rederiers scrubbere

Flere bunkerleverandører og tradere tilbyder noget utraditionelt at finansiere scrubbere for rederne, hvis de til gengæld lægger deres forretning hos dem. Spændende udvikling, siger analytiker Peter Sand fra Bimco til ShippingWatch.

Her er sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch

I den første uge af 2018 fik Maersk Drilling skarp kritik af norske myndigheder efter dødsulykke, mens Nordic Tankers solgte et joint venture til et tysk rederi. Og så er der igen optimisme at spore i offshore, ikke mindst i oliebyen Stavanger.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere