ShippingWatch

Leverandører

Lars Møller skal i fængsel i fem år

Lars Møller, den tidligere direktør for OW Bunker-datterselskabet Dynamic Oil Trading, er netop blevet idømt fem års ubetinget fængsel af Vestre Landsret. Læs dommen her.

Aker Solutions udpeger ny finansdirektør

Det norske olieserviceselskab Aker Solutions får senere på sommeren ny finansdirektør. Han erstatter den nuværende finansdirektør, som skifter til lignende stilling i moderselskabet.

Trafigura fordobler overskuddet

Handel med olieprodukter var den primære årsag til, at handelshuset Trafigura fordoblede resultatet i årets første seks måneder.

Lars Møller er nu skibsmægler i Tyskland

OW Bunkers tidligere direktør i Singapore, Lars Møller, arbejder i dag som skibsmægler for et tysk selskab. Det fortalte han tirsdag ved ankesagen i Vestre Landsret, hvor han kæmper for frifindelse.

Den perfekte maritime leder er en illusion

Fire potentielle maritime ledere har fået udarbejdet deres personlige og professionelle profil af Hellerup-virksomheden Humanostics og fremlægger resultaterne for ShippingWatch' læsere. Adfærd er helt afgørende for at forstå lederskab.

Her er sidste uges vigtigste historier på ShippingWatch

Søren blev til Syrien, lød Dan-Bunkerings forklaring i sag om jetbrændstof til Syrien, hvor Danske Bank sidste år indberettede selskabet til myndighederne. Læs også om OW Bunker-sagen og J. Lauritzens svære start på 2019.

Millionbonus står centralt i sagen mod Lars Møller

En bonusordning er et centralt punkt hos anklageren i ankesagen mod den tidligere OW Bunker-direktør Lars Møller, som mandag blev indledt ved Vestre Landsret. Lars Møller kæmper for frifindelse, mens bagmandspolitiet vil have skærpet straffen.

Norske oliearbejdere vil have del i opsvinget

Lønspørgsmålet har skabt sammenbrud i forhandlingerne mellem Norges Rederiforbund og de rigansattes fagforbund. Arbejdstagerne kræver at få del i det spirende opsving i offshoresektoren. Men det er der ikke grundlag for, mener arbejdsgiverne.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere