ShippingWatch

Leverandører

Her er sidste uges vigtige historier fra ShippingWatch

Kollapset i Hamborg-rederiet Hansa Heavy Lift, bunkerbranchen i Singapore, den lavere kreditvurdering af Maersk samt en temperaturmåling på tank- og tørlastmarkedet var blandt de store historier på ShippingWatch i sidste uge.

Bunkerselskab i Singapore er under opløsning

Dårlige nyheder bliver ved med at nå en presset bunkerbranche, hvor bunkerselskabet Coastal Oil Singapore, der er en lokal spiller i verdens største bunkerhavn, lige nu er i gang med en afvikling.

Nye købere til Aegean melder sig på banen

To nye parter er klar til at købe bunkerselskabet Aegean, der i november søgte om konkursbeskyttelse i USA. Det er kendte navne i shipping, som vil byde et trecifret millionbeløb på det restrukturerede Aegean, skriver Ship&Bunker.

Ceva ser efter opkøb de næste år

CMA CGM's Ceva, som DSV tidligere har forsøgt at købe, vil selv være klar til opkøb de næste år, fortæller topchef Xavier Urbain til Bloomberg News.

Her er sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch

Maersks klimavision for 2050 mødte ros fra politikere og ngo'er og skepsis fra konkurrenterne, EU-kommissær Margrethe Vestager sendte containerindustriens særregel i spil, mens flere rederier reagererede på den midlertidige handelsfred mellem USA og Kina.

EU godkender liste over ophugningsværfter

Den nyeste version af EU's liste over værfter til ophugning er nu endeligt godkendt. De ophugningsværfter i Indien, Maersk samarbejder med, er ikke blevet godkendt til listen. Reglerne træder i kraft om tre uger.

Storbank har ledt efter ny ejer til Wrist-konkurrent

Amerikansk investeringsbank har været i markedet for at lede efter en køber til norske Seven Seas Group. Danske Wrist har været i spil, men er ikke interesseret i konkurrenten trods ambitiøse opkøbsplaner, erfarer ShippingWatch. Også asiatisk konkurrent har fået ny ejer.

MAN satser på brint i kampen mod drivhusgasserne

Motorproducenten og udstyrsleverandøren MAN Energy Solutions har udviklet et brændstofsystem til skibe, der kan sejle på flydende brint. Brint er en af de nye måder, der kan sænke shippings klimaaftryk.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere