ShippingWatch

Leverandører

Kuehne + Nagels kunder begynder at fravælge CO2-tunge ruter

Logistikselskabet Kuehne + Nagel ser allerede nu eksempler på kunder, som er villige til at betale mere for at få deres varer fragtet mere klimavenligt. "Det vil blive den afgørende faktor i de kommende år," siger søfragtschef Otto Schacht til ShippingWatch.

Vikings milliardomsætning vokser efter opkøb: "Vi skal længere op"

Et stort opkøb og en abonnementsforretning i fremgang betyder, at Viking Life-Saving Equipment tror på 2,6 mia. kr. i 2019-omsætning. "Det er en væsentlig vækst, der også rækker udover værdien af den omsætning, vi har tilkøbt," siger topchef Henrik Uhd Christensen til ShippingWatch.

Maersk Tankers og handelshuse i nyt klimasamarbejde

Det danske tankrederi går sammen med Cargill og japanske Mitsui & Co. i et nyt strategisk samarbejde, der vil arbejde for at finde muligheder og løsninger, som kan hjælpe shipping med at nedbringe sit udslip af drivhusgasser.

Norden går med i dansk dronesamarbejde

Innovationsfonden investerer 11,8 mio. kr. i nyt, dansk dronesamarbejde, der skal inspicere skibe og fjerne menneskelige fejlskøn ved inspektioner. Blandt deltagerne er det danske rederi Norden.

Risk Intelligence øgede omsætningen i tredje kvartal

Risk Intelligence øgede omsætningen i tredje kvartal. Det betyder ifølge adm. direktør Hans Tino Hansen, at selskabet er på rette kurs mod en fordobling af omsætningen på det maritime marked, som selskabet har sat sig som et mål.

Norsk olieprojekt bliver 85 pct. dyrere end ventet

Både Njord Future og Martin Linge bliver langt dyrere end planlagt, viser nye tal fra det norske statsbudget. Den samlede overskridelse beløber sig nu til mere end 20 mia. danske kr. Operatøren Equinor henviser blandt andet til, at det handler om sikkerhed.

Exxonmobil sparker stort afrikansk LNG-projekt i gang

Olieselskabet Exxonmobil er klar med første investering i et storstilet LNG projekt i Mozambique. Den samlede investering kan løbe op i mere end 30 mia. dollars og dermed blive det største LNG-sats i Afrika nogensinde.

Her er sidste uges bedste overskrifter på ShippingWatch

I ugens løb lancerede tre kvinder et nyt netværk for kvinder i dansk shipping. Ugen har også budt på debat om begrænsning af motorkraften for skibe, mens Trafigura fortalte om baggrund for skibssalg til Frontline og Scorpio Tankers.

Peninsula Petroleum udvider sin kreditaftale

Bunkerselskabet Peninsula Petroleum har øget sin kredit i Asien, hvor en eksisterende låneaftale er blevet øget med 60 mio. dollar. Det sker forud for svovlkravene, som træder i kraft fra 2020.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere