ShippingWatch

Leverandører

MAN indgår endnu et samarbejde med sydkoreansk værft

Motorproducenten MAN Energy Solutions har indgået et digitalt samarbejde med det sydkoreanske storfværft Samsung Heavy Industries. Samarbejdet følger i kølvandet på en lignede aftale med et andet værft i Sydkorea.

Anglo-Easterns topchef advarer mod skrøbelige scrubbere

Bjørn Højgaard, CEO i Anglo-Eastern, er ikke principielt imod scrubbere som et af midlerne mod svovl fra 1. januar 2020. Men han er overbevist om, at den daglige drift og vedligeholdelse kan blive rigtig dyr, som han forklarer i et interview med ShippingWatch.

Sidste uges vigtigste historier på ShippingWatch

Både Norden, Torm, DFDS og Maersk offentliggjorde i sidte ugen regnskabstal. Mens handelskrigen preller af på Maersk, begynder DFDS for alvor at mærke brexit. Norden blev trukket op ad tankforretningen, og Torm fik sorte tal på bundlinjen.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

Containerrederiet Hapag-Lloyd meldte om fremgang i årets første seks måneder og gav samtidig et løfte om, hvornår containerrederiet er blandt de mest pålidelige. Ugen bød også på nyt om handelskrigen mellem Kina og USA og ny strategi fra Eimskips nye topchef.

Sembcorp Marines omsætning falder i første halvår

Det Singapore-baserede værft Sembcorp Marine kommer ud af første halvår med en faldende omsætning, selvom nettounderskuddet blev mindre. Gruppen døjer fortsat med et marked præget af skarp konkurrence, hvor et vedvarende opsving har lange udsigter.

Orca tabte tocifret millionbeløb efter opsigtsvækkende indtog

Det første regnskabsår efter Neons spektakulære indtog i europæisk marineforsikring med stiftelsen af Orca endte med et tocifret millionunderskud. Underskuddet bekymrer dog ikke ledelsen, og den britiske ejer står klar med flere penge, hvis der bliver brug for det.

Tabt retssag giver kæmpeværftet Samsung stort underskud

Et retsopgør med EnscoRowan medfører et massivt underskud i andet kvartal for Samsung Heavy Industries, som fortsat også taber penge på kerneforretningen. Konkurrenterne DSME og HHI arbejder aktuelt på at slå sig sammen til ét selskab.

Omstridte rigge er blevet arresteret af utilfreds investor

To rigge, som har været fulgt af kontroverser, er nu blevet centrum for en strid for mellem Frederikshavn-værftet MARS og en investor. Investoren fik riggene arresteret i april. MARS ryster på hovedet af den tidligere forretningspartner.

Dansker forlader V. Groups ledelse

Shippingkoncernen V. Group siger farvel til danskeren Martin Gaard Christiansen, som har været CCO i selskabet siden 2017. Det bekræfter selskabet over for ShippingWatch.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere