ShippingWatch

Dan-Bunkering har fået ny adm. direktør

Christoffer Berg Lassen er ny CEO i Dan-Bunkering, der indtil for nylig havde Henrik Zederkof (foto) som øverste chef. Henrik Zederkof skal lede udviklingen af et nyt forretningskoncept.

Henrik Zederkof

Opdateret torsdag d. 11. maj kl. 14.45.

Christoffer Berg Lassen er ny topchef i Dan-Bunkering, der er en del af danske Bunker Holding, verdens næststørste leverandør af bunkerolie til den globale shippingindustri og med hovedsæde i Middelfart.

Chefskiftet er endnu ikke meldt officielt ud, men Christoffer Berg Lassen, der indtil for nylig var CEO i det ligeledes Bunker Holding-ejede Glander International Bunkering, optræder nu som CEO på Dan-Bunkerings hjemmeside.

Det er en ganske naturlig intern rokade, hvor jeg har flyttet rundt på to af mine dygtigste folk.

Keld Demant, adm. direktør, Bunker Holding.

Henrik Zederkof skal lede et nyt forretningskoncept inden for bunker, som af konkurrencehensyn ikke kan konkretiseres nærmere på nuværende tidspunkt, siger Keld Demant, adm. direktør i Bunker Holding, til ShippingWatch.

"Det er en ganske naturlig intern rokade, hvor jeg har flyttet rundt på to af mine dygtigste folk for at vækste virksomheden," siger Keld Demant.

Han forventer, at det nye forretningskoncept over de kommende 3-5 år vil fylde en væsentlig del af den samlede forretning:

"Henrik Zederkof har vist, at han kan vækste et forretningsområde, så det er helt naturligt, at han skal stå i spidsen for denne opgave."

Bunker Holding, der indgår i USTC-koncernen (United Shipping & Trading Company) og ejes af Torben Østergaard-Nielsen, har en erklæret ambition om at blive verdens største bunkerselskab. En målsætning, der er rykket tættere på, siden OW Bunker kollapsede i november 2014.

Dan-Bunkering er det ældste og største brand i den danske bunkerkoncern.

Bunker Holding tættere på den globale førertrøje

Bunker Holding: Markedet er ikke til at holde kadencen i år

Sådan tjener man 480 mio kroner i et presset marked

Svære markedsvilkår præger Østergaards imperium

Forsiden lige nu

Søfartens Ledere fusionerer med Lederne

Navigatørernes fagforening Søfartens Ledere fusionerer med Lederne fra 1. juli og skifter navn til Lederne Søfart. "Vi kan komme ind hos dem og forblive en selvstændig organisation," siger formand Bjarne Cæsar Jensen til ShippingWatch.

Dansk oliechef: Olieprisen påvirker ikke vores investeringer

De høje oliepriser har ingen betydning for de fremtidige investeringer fra Ineos side, fortæller chefen for det nye, danske selskab. Han spår i stedet om en fremtid, hvor olieprisen hverken vil være høj eller lav, da den hurtige skiferproduktion vil kunne holde prisen i skak.

Singapores terminalgigant vokser knap 10 procent

Singapores store terminalgruppe PSA voksede med 9,8 pct. i 2017 målt i forhold til 2016, når man måler på antallet af håndterede containere. Ny teknologi og usikkerhed præger de kommende år, lyder det fra formand og CEO for PSA, Tan Chong Meng.

Seneste Services

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere