ShippingWatch

Boskalis vinder milliardkontrakt på udvidelse af containerhavn

Hollandske Boskalis har indgået et joint venture med selskabet Jan De Nul på 250 mio. euro om at gøre Indiens største containerhavn i Mumbai klar til at modtage de stadig større containerskibe.

Foto: Boskalis

Boskalis skal i et ligeligt joint venture med selskabet Jan De Nul stå for en udvidelse og uddybning af sejlkanalen ved Mumbais kæmpehavn Jawaharlal Nehru Port.

Ifølge en pressemeddelelse fra Boskalis er værdien af aftalen på 250 mio. euro, og arbejdet vil begynde om et par uger og vare i omkring to år.

Boskalis skal udvide brasiliansk olieterminal for millioner

Havnen i Mumbai er Indiens største containerhavn, og den skal udvides for at være bedre i stand til at modtage verdens containerflåde, hvor skibene bliver større og større.

Boskalis' arbejde i havnen består blandt andet af at lave en kanal på 35,5 kilometer til havnen og i den proces flytte mere end 40 mio. kubikton materialer fra havbunden.

Rekordvoluminer for Maersk i Mumbai terminal

Indiske containerhavne mister omsætning

Boskalis' CEO: 2016 var en ekstrem overgang

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere