ShippingWatch

Stena Line ansætter ny topchef fra egne rækker

Den tidligere adm. direktør Carl-Johan Hagman fortsætter som bestyrelsesformand, mens Niclas Mårtensson bliver ny topchef i et af verdens største færgerederier.

Foto: Stena Line

Niclas Mårtensson er udnævnt som ny adm. direktør i færgerederiet Stena Line. Den tidligere adm. direktør Carl-Johan Hagman fortsætter som bestyrelsesformand.

Det oplyser Stena Line i en meddelelse onsdag.

Niclas Mårtensson har gennem mere end 10 års haft en række ledelsesstillinger i Stena Line. Blandt andet har han bestridt poster som Route Manager i Tyskland og Polen, som driftsdirektør og senest som vicedirektør.

"Udnævnelsen af Niclas Mårtensson er et naturligt skridt i vores udvikling. Vi er derfor meget tilfredse med internt at have rekrutteret en ny adm. direktør, som har alle forudsætninger for at realisere vores strategi," siger Carl-Johan Hagman.

Stena Line er et datterselskab i Stena A/S og råder over 34 fartøjer samt 22 færgeruter i Nordeuropa og er blandt verdens største færgerederier. Stena Line har omkring 20.500 ansatte og en årlig omsætning på over 40 milliarder danske kroner.

Stena Line halverer sin udledning af svovl

Stena Line udvider flåden med fire nye færger

Her er Stena-gruppens miljøsatsning

 

 

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere