ShippingWatch

Monjasa åbner for bunkerlevering ud for London

Det danske bunkerselskab Monjasa har indgået en ny aftale om levering af bunker ud for London på Tongue Anchorage. Generelt har selskabet oprustet i England i løbet af det seneste år.

Monjasa har åbnet en ny bunkerfacilitet i Tongue Anchorage ud for London. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Selskabet sælger marine fuel olie (ifo) og marinegasolie (mgo) fra Tongue Anchorage.

"Det er en del af Monjasa-gruppens strategi at konsolidere og styrke vores fysiske evne på tværs af Nordvest Europa. Med det udvide set-up i Den Engelske Kanal understreger vi vores evne til at tilbyde forsyningssikkerhed i hele region, hvilket matcher vores kunders behov. Derudover udnytter vi yderligere synergier med vores eksisterende fysiske set-ups i Portland Port i Storbritannien, Skagen Havn i Danmark og i Riga i Letland," siger Ricky Kenbjerg, der er managing director for Monjasa Europe i pressemeddelelsen.

Monjasa har også i løbet af det seneste år åbnet et nyt kontor i London.

Monjasa-direktør: Sortlistning kommer som lyn fra en klar himmel

Monjasa sikrer sig kreditaftale med fransk storbank

Kreditchef forlader Monjasa efter mindre end et år

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Norsk oliefonds sortlistning af rederier for at bruge beaching-værfter, opsigtsvækkende udspil fra ny rederiformand, opjustering i Norden og Skats svar på landsretsdom var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Danske skibsofficerer vil undersøge omfanget af sexchikane til søs

Søfartens Ledere vil sætte en ny undersøgelse af sexchikane til søs i gang for at bekæmpe problemet. "Det er et ekstremt tabubelagt område," siger formand Bjarne Cæsar Jensen. Antallet af sager om sexchikane er ganske få hos Søfartens Ledere, 3F og Danske Rederier.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere