ShippingWatch

DVB napper shippingchef fra HSH Nordbank

Shippingbanken DVB har hentet Ingmar Loges, som i flere år har været hos HSH Nordbank, senest som bankens Head of Global Shipping. Nu bliver Loges bl.a. DVB's finansiering til shipping på den vestlige halvkugle.

Foto: DVB

HSH Nordbank skal finde en ny chef til at håndtere sine internationale kunder i shipping. Efter flere år hos den tyske shippingbank har Ingmar Loges valgt at gå nye veje med DVB, hvor han den 15. april bliver en del af bankens globale ledelsesteam for shipping, oplyser DVB i en meddelelse. Her skal Ingmar Loges især have ansvaret for DVB's shippingfinansiering på den vestlige halvkugle, hvilket vil sige i Europa og Amerika med base på bankens kontor i Amsterdam.

"Den globale shippingindustri er stadig et attraktivt marked for DVB trods de herskende vanskelige forhold, og vi ønsker at udvide vores position og ekspertise. Jeg er glad for, at Ingmar Loges bliver en del af DVB's ledeleseshold for shipping, han er en international anerkendt ekspert, som vil gøre DVB endnu mere i stand til at balancere vores kunders behov og bankens bevidsthed om risiko," siger Bart Veldhuizen, ansvarlig for bankens division Shipping Finance and Offshore Finance.

HSH Nordbanks shipping-udsalg i kritisk marked

Siden 2015 har Ingmar Loges været Head of Global Shipping for HSH Nordbanks shipping- og offshore finansieringportefølje, mens han før det stod for bankens internationale klienter og dækkede Hamborg, Piraeus, Singapore, Hongkong og New York.

Ingmar Loges skal samarbejde med Frans van de Bospoort, der har ansvaret for østlige halvkugle med Asien, Mellemøsten og Grækenland.

DVB Bank nedjusterer for hele året

Afskrivninger på shipping præger DVB-regnskab

Ejere tager første skridt i salg af shippingbank

 

Forsiden lige nu

Oljefondet klar med miljøkrav til shipping inden sommerferien

Rederier og virksomheder i øvrigt skal leve op til en række menneskerettighedskrav for, at verdens største private investor, norske Oljefondet, vil eje aktier i det. Nu kommer krav til selskabernes miljøpolitik, som især shippingindustrien kan komme til at mærke.

Fortescues resultat næsten halveret

Det australske mineselskab Fortescue fik et resultat efter skat på 681 mio. dollars i anden halvdel af forskudt regnskabsår og gik 44 pct. tilbage sammenlignet med perioden året før, viser en opdatering.

Kartelsag koster norsk shippingselskab milliarder

Wallenius Wilhelmsen Logistics har indgået forlig med EU-Kommissionen og betaler nu to mia. norske kroner i bøde i langvarig kartelsag. Det er en del af en bøde på 400 mio. euro til i alt fire rederier.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere