ShippingWatch

DTU Maritime præsenterer fremtidig strategi

Antallet af unge, der vælger at læse maritimt på DTU stiger, og efter et år er Maritime DTU klar med strategien og den platform, der skal bygge bro mellem universitet og erhverv, fortæller Ingrid Marie Vincent Andersen, leder af DTU's maritime center, til ShippingWatch.

Foto: DTU

Efter et års arbejde er strategien for Maritime DTU, der skal gøre det maritime fagområde endnu mere synligt på universitet, på plads, fortæller Ingrid Marie Vincent Andersen, leder af DTU's maritime center til ShippingWatch.

Målet er, at Maritime DTU skal udvikle et tværfagligt samarbejdsforum for uddannelse og forskning inden for det maritime område. Centeret skal sikre uddannelse af kandidater til erhvervet, have opsøgende aktiviteter og stå for en stærk forbindelse mellem uddannelse og forskning, fremgår det af strategien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Noreco skifter CEO: "Vi har underpræsteret væsentligt"

Det norske olieselskab har hverken leveret tilfredsstillende i forhold til sin omstillingsstrategi eller investorerne, lyder det fra bestyrelsesformand Riulf Rustad. Det sker i forbindelse med, at selskabets topchef, David B. Cook, mandag er trådt tilbage.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs