Søren Høll ny operationel chef hos Bunker Holding

Bunker Holding har ansat Søren Høll fra datterselskabet Dan-Bunkering som ny Chief Operations Officer på hovedkontoret i Middelfart.

Det er en erfaren herre, som Bunker Holding i Middelfart har ansat som by operationel chef. I alt kommer den nye COO, Søren Høll, med 28 års erfaring fra bunkerbranchen, hvor han senest  har arbejdet i Bunker Holdings datterselskab Dan-Bunkering som Head of Operations Europe/Asia & Senior Vice President.

”Vi glæder os over at have fået Søren om bord som en del af Management teamet hos Bunker Holding. Sørens mange år hos Dan-Bunkering har givet ham en enorm viden og erfaring om alle aspekter i bunkerbranchen, som både vi og vores øvrige datterselskaber kan drage stor nytte af. Samtidig er koncernens kultur og værdier en naturlig del af Sørens måde at arbejde på, hvilket også er et stort plus i hans fremtidige arbejde med i tæt samarbejde med datterselskaberne at udvikle og vækste deres forretning yderligere”, siger Keld R. Demant, Group CEO i en pressemeddelelse.

Bunker Holding er blandt de allerstørste bunkerselskaber i verden, og sidder på 7-8 pct. af verdensmarkedet, og man lagt en langsigtet plan om, at man inden for fem år vil vokse med 50 procent.

I sit arbejde som operationel leder får Søren Høll kontorplads i Middelfart, men ellers kommer arbejdet til at foregå over hele verden.

Bunker Holding vil være 50 pct. større om fem år

Oliegigant udnævner ny VP for Physical Division 

OW Bunker: Markedet i USA ændrer sig hastigt 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også