ShippingWatch

Konsolidering skal erstatte voldsom vækst hos Semco

Efter to år med voldsom vækst hos esbjergensiske Semco skal der nu være fokus på konsolidering, oplyser selskabets CEO Steen Brødbæk.

To år med vækstrater på omkring de 40 procent er meget for ethvert selskab og også for esbjergeniske Semco, der nu vil fokusere på konsolidering, fremgår det af et interview med selskabets administrerende direktør Steen Brødbæk..

"Vi har haft et meget succesfuldt 2012, og i vores andet år har vi præsteret en vækst på omkring 40 procent i selskabet. Vi vil nu fokusere på at konsolidere vores markedsposition. I et tæt samarbejde med hele Semco Maritimes organisation er det min opgave nu og i de kommende måneder at sørge for at alle vores processer er trimmet, så vi får endnu mere tilfredse kunder. Vi skal gøre det endnu bedre og har lagt vores ambition ind i vores nye strategi," siger Steen Brødbæk i interviewet, der bringes i selskabets interne magasin.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs